به گزارش خبرنگار مهر، داریوش بابائیان تهیهکننده سینما صبح امروز ۱۹ اردیبهشتماه با حضور در برنامه صبحگاهی «سلام تهران» درباره تغییر کاربری سینماها در اوضاع پس از کرونا گفت: پردیسهای سینمایی جای سالنهای تکی را گرفتهاند و در اوضاعی که کسب و کار سینماداران و سینماگران کم رنگ شده، سالنها دیگر توانایی تنظیم دخل و خرجشان را ندارند و یکی یکی بسته میشوند.
وی افزود: وزارت ارشاد هم که باید حامی اصلی این قشر باشد، هیچ چارهای برای آنها نمیاندیشد. همکاران ما برای حل این ماجرا به ستاد ملی کرونا رفتند تا جهت بازگشایی، سینماها را از گروه سه به گروه دو تغییر دهند، اما این چندان مؤثر واقع نشد؛ چرا که استقبال مردم همچنان به دلیل وضع معیشت پر رنگ نیست.
بابائیان عنوان کرد: امروزه با وجود پلتفرمهای اکران برخطِ فیلم، به عنوان نقطه مقابل سینما که فیلم و سریالهای متعدد با هزینه اشتراک ماهانه کم به نمایش میگذارند، خانوادهها حتی اگر کرونا هم نباشد، اقبال چندانی به سینما نخواهند داشت. بخشی از فروش سینما در ۱۳۹۹ به خاطر بهرهگیری از همین پلتفرمهای برخط بوده است. به همین دلیل این وظیفه دولت است که از سینماگران حمایت کند.
این تهیهکننده ادامه داد: در اوج رونق سینما هم فقط پنج الی ده فیلم به سودآوری میرسید، بقیه فیلمها ضرر میکردند و تهیه کننده، دیگر فیلم نمیساخت. در اوضاع فعلی کرونا حدود صد فیلم از ۱۳۹۸ و ۱۳۹۷ آماده بود، دولت باید از این فیلمها حمایت میکرد نه اینکه پروانه ساخت مجدد صادر کند.
داریوش بابائیان در پاسخ به این سوال که تکلیف عوامل پشت صحنه چه میشود؟ پاسخ داد: بعضی از این افراد در تولیدات نمایش خانگی فعالیت دارند؛ اما امنیت شغلی وجود ندارد و حمایتی هم از خانه سینما صورت نمیگیرد.
این تهیه کننده در پایان اظهار کرد: اگر دولت حمایت نکند، به خاطر وضعیت معیشتی بد مردم و وجود پلتفرمها، ما توان مقابله نداریم و سرپا نمیمانیم.
نظر شما